donderdag 16 juli 2009

Aapjes kijken

Konnichiwa,

Vandaag gingen onze luikjes al vroeg open, want we hadden een bad gereserveerdvoor 8 uur. Dus daar gingen we dan, over de straat in onze yukata en naar het mosaic bad.Een heel mooi bad, waarvan de wanden en het bad zelf gemozaikt zijn. Deze was nog warmer dan waarwe gisteren in zaten. Maar weer even heerlijk gepoedeld, het is net een beatyfarm.

Nadat we ons afgedroogd hadden en het haar weer in model, op de fiets naar ons ontbijt en nog wat shoppen.Lekkere broodjes gehaald en wat een straf voor ons, het is overal uitverkoop.Bij een hoop dingen moeten we zeggen, nee niet doen, te zwaar. Maar katie wist weer een dik lolita boek los te peuterensamen met wat dingen van de daiso, en moeders had weer wat kadootjes gescoord.

Daarna de fiets weer even gedropt bij de ryokan, en hop in de bus naar mt.tamasaki, voor het aapjespark.Hier hielp een aardige vrouw ons op weg, en gingen we met de monorail naar boven. Want de berg zag er wel erg hoog uit.Op de weg naar boven zagen we al allemaal aapjes, waar je ook keek, overal aapjes. Uitgestapt, en net op tijd voor voedertijd.Wat kunnen die aapjes krijsen, en wat een lieve baby aapjes liepen er ook rond. Veel fotos gemaakt, en ze zaten binnen handbereiknaast je. Heel anders dan bij ons in de dierentuin.

Natuurlijk ook naar beneden weer met de monorail, en we kregen van de aardige mevrouw zelf een gratis buskaartje.En zo kwamen we weer aan bij de busstop. We hadden besloten dat we vanavond eens niet uit eten zouden gaan, en dus ons avondeten bij de supermarkt gehaald.
Het bestond uit soep, pasta, salade, broodjes, noedels, stokbrood, pudding en drank voor moeders. Ze heeft het ontdekt na 15 dagen japan, de blikjes met 3% cider.

Na het eten wilden we de beppu toren gaan bekijken, maar die was helaas al dicht, dus mocht katie voor troost nog een keertje trommelen in de arcade hal. Natuurlijk om 10 uur weer in bad en naar bedje, moeders boek uitgelezen en katie druk aan het ds`en.

Groetjes Katie en Anita




Aanwinsten van vandaag, schattige lunch accesoires, katies lolita boek, te leuke pyama, handoekkie en een slaapmasker



Die moeders hier even uittest
Aapjes!
Moeders tussen de aapjes
Lief klein aapje
Katie ging even vrienden maken

2 opmerkingen:

  1. Ga je die slaapmasker namaken voor op de beurs in Zwolle in September?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lachen hoor met al die aapjes! Jeetje wat genieten jullie en wat zien jullie veel! Neem het er nog van want de tijd vliegt!
    Vind het geweldig al jullie verhalen te lezen.
    Het is een fantastische vakantie voor jullie.
    Doei doei

    BeantwoordenVerwijderen