vrijdag 3 juli 2009

We zijn geariveerd!

Konban wa,

Tegen de tijd dat Anita en ik dit berichtje schrijven, in het internetcafe, in roppongi (tokyo), gaat bij ons de zon al onder. Wij zijn heelhuids uit het vliegtuig gekomen van de japanese airlines, ondanks wat turbelentie (het moet wel spannend blijven).
Vanaf het vliegveld van Japan, netjes alle treinen gereserveerd, een drankje kopen uit de automaat, en in de limousine airbus naar ons hotel.

We hebben een leuke kamer, met twee keiharde japanse bedden, Moeders heeft al voorzorgsmaatregelen genomen voor eventuele spierpijn in de vorm van diclofinak.

We gaan zo nog op zoek naar wat lekkers te eten, en duiken nog even roppongi in, wat bekend staat om zijn uitgaansleven! (wild zijn wij, he?)
Daarna betijds naar bed, en morgen naar Katie,s droom in werkelijkheid, harajuku! en shoppen maar, de knip gaat los ;)
Maar daarover meer morgenavond,

Oyasumi nasai (goedenacht)

Groetjes Katie en Anita

Hier nog wat foto:s voor jullie vermaak;


Ons Vliegtuig!

Link op schiphol, rechts narita airport

Een echte japanse vending machine! vol met rare drankjes, daarnaast moeders in het rookhok waar ze de komende dagen tot verbannen is.


Onze hotelkamer! Moeders druk in de papieren, en katie showt de yukata die in de kast ligt

1 opmerking:

  1. Geweldig! Wetend dat jullie veilig aangekomen zijn in de hotel is mijn dag nu helemaal goed ;-) Geniet ervan - ik kijk uit naar de vervolg berichten. Ik ben ook net begonnen in een Japanse thriller - Crossfire van Miyabe. Een soort oosterse versie van Stephen King.

    BeantwoordenVerwijderen